Despre Noi

Acasa / Despre Noi

Companie – Locatie

Kormos Impex sa născut din dorința de a atinge perfecțiunea și determinarea de a produce parchet de calitate.
Cu o experiență de peste 50 de ani în domeniu, Kormos Impex exploatează materia prima folosind cea mai avansată linie tehnologică, produce, distribuie și exportă parchet din lemn masiv de stejar, frasin, parchet stratificat și alte tipuri europene de lemn.

Datorită echipamentului tehnic extrem de precis utilizat in producția de parchet și datorita experienței personalului, asigurăm obținerea parchetului de înaltă performanță si calitate. După ce materia primă este prelucrată la diferite dimensiuni, procesul este completat cu selecția și controlul calității, prin operatii efectuate de personal calificat.

Ocupând o suprafață de 20.000 de metri pătrați si asezata pe un amplasament bine situat pentru distribuția parchetului în România și Europa, compania noastră este localizată în comuna Visina, județul Dambovita.

Stilul clasic nu se demodeaza niciodată. Pornind de la această premisă, ne intampinam clienții cu o mare varietate de parchet de stejar, disponibil in 4 clase de selectie: Extra, Natur, BR/Rustic, Extra D, fabricate special pentru cei care știu să aprecieze adevărata valoare a lemnului.

În tot ceea ce facem, încercăm să fim cei mai buni, așa că punem un accent deosebit pe formarea personalului, pe calitatea lemnului, materialelor auxiliare si mașinilor utilizate în procesul de producție, deoarece știm că parchetul este cel care iese în evidență când intri într-o cameră. În același timp, suntem implicați în cercetare și suntem la curent cu tot ce este nou atât în ceea ce privește productia, cât și evolutia pietei, pentru a ne asigura că produsele furnizate de compania noastră ating cel mai înalt nivel de calitate și au o durată de viata considerabilă.

Resurse Umane

Kormos Impex Srl este format dintr-o mare familie corporatistă, care are ca preocupare principală funcționarea într-un mediu de lucru sigur.

Perfectionarea personalul nostru este un factor important in evoluția companiei noastre. Îmbunătățirea zi de zi a cunoștințelor și abilităților angajatilor, este o prioritate importantă a companiei noastre.

Scopul nostru este ca oamenii noștri să creadă în principiile noastre, valorile noastre fundamentale și viziunile noastre, contribuind la modelarea unei lumi mai frumoase, cu ajutorul calitatii și design-ului.

Mediul Inconjurator

Producția de parchet se face cu respect fata de mediul inconjurator, conform unei conștiințe ecologice. Prin exploaterea forestiera, producerea si comercializarea parchetului din lemn masiv, sustinem la nivelui unei politici de management, cerinta fundamentala aplicabila constructiilor pentru utilizarea sustenabila a resurselor naturale. Kormos monitorizează originea materiei prime și depune toate eforturile posibile pentru protejarea ecosistemului forestier al planetei.

Activitățile comerciale ale firmei Kormos se bazează exclusiv pe lemn care provine din păduri exploatate rational si legal.

Un factor important al culturii noastre ecologice este faptul că materialele folosite la producerea pardoselilor din lemn sunt certificate FSC® – C136767 , iar adezivii și uleiurile folosite îndeplinesc cele mai înalte standarde ecologice la nivel internațional.