Producator parchet din stejar masiv

Romana English Franceza

Parchet stejar masiv, nefinisat (nelacuit), 21x70x300-600 mm, clasa Natur, pret: 22 euro/ mp + TVA;

Parchet stejar masiv, nefinisat (nelacuit), 21x70x300-600 mm, clasa Rustic, pret: 19,90 euro/ mp + TVA;

Parchet stejar masiv, nefinisat (nelacuit), 21x90x300-1000 mm, clasa Select, pret: 29,80 euro/ mp+TVA;

Parchet stejar masiv, nefinisat (nelacuit), 21x130x400-1400 mm, clasa Natur, pret: 31 euro/ mp + TVA;

Preturile NU includ TVA si sunt valabile in limita stocului.

 

 

Parchet masiv stejar, in beneficiul casei tale !

O alegere de parchet masiv stejar este facuta mereu in beneficiul casei tale. Aceasta este, in primul rand, una care iti protejeaza sanatatea si protejeaza inclusiv mediul inconjurator, prin gestionarea foarte buna a materialului folosit, aspect asigurat de producator.
Orice model de parchet masiv stejar din aceasta oferta necesita o intretinere minima, avand o rezistenta mare de-a lungul timpului. Prin alegerea unui tip de parchet masiv, in locuinta ta vor fi reduse la minim alergiile provocate de praf deoarece anumite persoane sunt mai sensibile la praf decat altele. Amenajarea casei tale poate fi facuta mai bine daca in ea exista parchet masiv stejar, acest lucru datorandu-se faptului ca stejarul prezinta versatilitate, stil si un aspect estetic deosebit in comparatie cu alte tipuri de lemn folosite pentru producerea unor modele de parchet masiv.
Fiecare model de parchet masiv difera, in functie de finisaje si de lemnul folosit la producerea lui. O casa are atat un aer rustic, cat si unul modern datorita unui model deosebit de parchet masiv folosit pentru amenajarea ei. Parchetul masiv e folosit si pentru unele spatii comerciale sau birouri, clientii fiind impresionati de aspectul lui extraordinar. In plus, acest tip de parchet masiv stejar are o rezistenta deosebita la trafic intens. Alegerea ta este cea mai buna daca optezi pentru parchet masiv stejar pentru interiorul casei tale.

Multe avantaje aduse de un model de parchet masiv in casa ta: Parchet masiv stejar si alte modele de lemn, disponibile in oferta noastra acum!

Acest tip de parchet masiv este usor de curatat si intretinut, fara a fi nevoie de o atentie speciala din partea proprietarului in aceasta privinta. Daca pentru alte materiale situatia nu este valabila, in schimb, lemnul nu se depreciaza ca valoare in timp, iar un anumit model de parchet masiv stejar pe care il ai in casa ta va adauga intotdeauna acesteia un plus de valoare. Modelele de inalta calitate de parchet masiv stejar sunt prelucrate printr-un proces elaborat si finisate conform celor mai bune standarde in domeniu, astfel incat clientul care face aceasta alegere sa fie multumit pe deplin de calitatea lucrarii executate pentru el.
O investitie in parchet masiv este una facuta pentru o perioada lunga de timp, acesta constituindu-se intr-un avantaj cert pentru valoarea unei case la o eventuala vanzare pe piata imobiliara. Astfel, iti vei recupera investitia si vei putea obtine chiar si un profit destul de mare datorita prezentei unui model de parchet masiv stejar in casa ta. Parchetul masiv e disponibil in foarte multe modele din care poti alege cu siguranta unul care sa iti placa.
Trebuie sa stii si ca parchetul masiv are inclusiv calitatea de a nu vibra la sunetele din incapare, asigurand, in acest fel, o izolare fonica deosebit de eficienta.

Un pret optim pentru parchet masiv!

O lucrare de calitate in casa ta nu se deterioreaza niciodata si este mereu la acelasi standard pe care il doresti de la ea. Investitia facuta in parchet masiv te va rasplati pe deplin. Specialistii in domeniu sunt de parere ca prin alegerea unui model de parchet masiv pentru interiorul casei tale iti asiguri un mediu mai curat si sanatos in care vei trai intreaga ta viata. Acest tip de parchet masiv nu se deterioreaza atat de usor precum alte modele atunci cand intra in contact cu factori externi cu potential nociv.
Intreaga ta familie si, in special, copiii se bucura de aceasta alegere, caci ei se vor juca in siguranta pe podea de cate ori vor dori acest lucru, fara ca tu sa ai grija lor. Parchetul masiv este mult mai sigur, din punct de vedere microbiologic, decat covoarele sau mocheta. Acestea din urma, in comparatie cu calitatile unui model de parchet masiv, retin microorganismele si bacteriile si sunt mult mai greu de curatat si intretinut decat parchetul masiv.
Parchetul masiv din casa ta nu va retine niciodata mirosurile neplacute provenite de la animalele de companie, totul datorita faptului ca el este tratat cu solutii dintre cele mai bune pentru a-i asigura aceasta calitate speciala. In plus, daca vrei ca locuinta ta sa fie incalzita cat mai eficient, poti instala sub parchet un sistem de incalzire care va distribui caldura uniform in intreaga incapere.

Fa o alegere inspirata acum: Cel mai bun pret parchet masiv stejar!

Nu ezita in elegerea pe care vrei sa o faci pentru locuinta ta si a familiei tale si alege acum cel mai bun pret parchet masiv stejar disponibil pe piata. Indiferent de bugetul de care dispui, gasim mereu cea mai buna solutie pentru tine si vrem sa iti asiguram calitatea pe care o doresti, fara niciun compromis. O asemenea decizie nu este usor de luat si stim acest lucru foarte bine.
Iti oferim toate informatiile privitoare la cel mai bun pret parchet masiv stejar pentru a te sprijini in hotararea pe care o vei lua daca investesti sau nu in acest tip de parchet pentru amenajarea interiorului casei in care locuiesti. Parchetul masiv pe care il cumperi pentru casa ta poate ramane acolo chiar si timp de cateva generatii, iar cei care vor veni dupa tine iti vor multumi pentru ceea ce ai facut pentru ei.
Fiecare proprietar trebuie sa fie atent la detalii si sa aleaga mereu materiale si finisaje de calitate, gasind cel mai bun pret parchet masiv stejar disponibil, in cazul in care doreste sa aiba parchet masiv din acest material deosebit.
Nimic nu trebuie sa te impiedice atunci cand vine vorba de investitia facuta in casa ta. Tu esti cel care alege pentru el si familia lui, iar lucrurile de calitate iti vor oferi mereu rezistenta necesara in timp si aspectul extraordinar pe care il vrei de la finisajele de acest tip.